logo
Coşul meu
0

Metode de plata

Metode de plata | Plata la livrare


Pentru fiecare expediere, oferim opțiunea de plata la livrare. Plătiți expedierea direct la curier atunci când o primiți și o vizualizați. Această metodă nu necesită un card de credit sau un cont bancar, nici o plată în avans.

Această opțiune vă permite să plătiți suma facturii direct la curier atunci când livrați transportul la ușă. Această opțiune este disponibilă numai țărilor din UE.

La momentul livrării, vă rugăm să furnizați suma exactă specificată în e-mailul de confirmare a livrării, deoarece curierul poate să nu fi conștient de nicio modificare. Plata prin cec nu este acceptată.


Plata cu card bancar

  

Daca ati ales modalitate de plata prin card, puteti sa faceti acest lucru, cu urmatoarele carduri: Visa & Mastercard. Puteți fi sigur de plata dvs. deoarece datele dvs. sunt securizate cu un certificat SSL. Ne ocupăm de securitatea dvs. cu tranzacțiile dvs. online.

În cazul în care cardul dvs. este creat cu o parolă 3D, veți fi redirecționat către banca de servicii portal pentru autentificarea de plată on-line și confirmați tranzacția prin parola 3D.

După introducerea parolei 3D și completarea pașilor necesari, trebuie să finalizați tranzacția. Acest pas vă ajută să împiedicați accesul sau utilizarea neautorizată a cardul fără știrea dvs. După finalizarea cu succes a tranzacției, veți primi un e-mail de confirmare.

În cazul în care nu ați creat o parolă pentru dvs. cardul 3D având dificultăți în completarea formularelor dacă aveți vreo problemă / eșecul de a plăti sau de a finaliza tranzacția, vă rugăm să contactați banca.


Transfer bancar


Atunci când selectați o plată anticipată prin transfer bancar, veți primi un e-mail de la noi cu detalii despre contul nostru bancar imediat după finalizarea comenzii. De îndată ce suma de comandă este primită, comanda dvs. este trimisă.

Daca ati ales modalitate de plata prin cont bancar, transferati suma aferenta comenzii facuta de dumneavoastra in contul 'PART TRADING" SRL, indicand numarul comenzii pe care ati facut-o.

Informatie referitoare la modalitatea de plata:

Beneficiar: „ PART TRADING „ SRL

Banca:ProCredit Bank EAD

Cont:BG47PRCB92301442041318

BIC:PRCBBGSF