logo
Coşul meu
0

Producători stabiliți

Oferim PIESE NOI Original și Aftermarket cu 2 ani garanție completă pentru defectele de fabricație. Noi nu lucrăm cu piese reciclate, aici puteți găsi produse germane și americane, cu o calitate dovedită de la producători, cum ar fi: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear și altele.

Mii de teste pentru calitate și durabilitate ne dau încredere pentru a oferi piese de calitate pentru suspensie pneumatică, care asigura confortul, nivelare și siguranța rutieră în timpul deplasării.

 Livrare rapidă

Pentru noi, la AEROPIK, este extrem de important să obțineți produsele în timp. De aceea, acum opt ani, colaborarea cu companiile de transport și logistică stabilite pentru a asigura o aprovizionare dvs. - fiabile, exacte și de exprimare.

Utilizăm serviciile companiilor de curierat, cum ar fi Speedy Delivery, la biroul sau ușa ta, precum și abilitatea de a lua din depozitele noastre. Cu AEROPIK veți obține produsele livrate a doua zi, ambalate cu grijă și direct la ușa dvs.!

Perioada de returnare de 30 de zile

După primirea produselor, aveți o perioadă de returnare de 30 de zile în cazul în care nu sunteți mulțumit de expedierea dvs. Costurile de returnare sunt pe cheltuiala clientului.

Gama largă de produse oferă piese pentru suspensiile pneumatice pentru vehiculul dvs. Echipa noastra este aici pentru a vă sfătui în selectarea partea dreapta pentru tine și pentru a răspunde la întrebări și vă direct la instrucțiunile de instalare corecte pentru piesele de schimb dumneavoastră.

 Sigur plata

Noi, de la AEROPIK, păstrăm mereu datele dvs. personale. Site-urile noastre folosesc protocoale SSL și conexiuni securizate pentru a vă asigura 100% siguranța plății sau furnizarea de date.

 Garantarea satisfacției

Ne-am încrezut în clienții noștri timp de 8 ani datorită eforturilor noastre de a satisface pe deplin clienții noștri. Noi facem ca produsele noastre să ajungă în stare excelentă, de calitate și să vă exprime!