logo
Coşul meu
0

Livrare

Livrare | Termenii de livrare

Noi AEROPIK de a încerca să păstreze toate produsele oferite în magazinele noastre și pentru a asigura livrarea rapidă și de încredere pentru tine. Utilizăm serviciile companiilor de curierat, cum ar fi FanCourier, pentru livrarea la un birou sau la ușă.

Livrarea se face în ziua următoare (până la 24 de ore) - pentru comenzi acceptate până la ora 16:00 în zilele lucrătoare.


Livrare zi lucrătoare următoare - la ușă:

Comenzi de acceptate până la ora 16:00 de luni până vineri, pentru următoarea zi lucrătoare de la 09:00 la 17:00 Va oferim o posibilitate de transfer de la un birou al unei companii de curierat FanCourier la:

Str. Fabrica de Glucoza nr. 11C, Sector 2, Bucuresti, 020331,

Luni – Vineri : 09.00 – 17.00

Receptie clienti - (predare preluare expeditii): 0730.111.527


Previzualizare plătită și anticipată


Plătiți expediția direct la curier atunci când o primiți și o vizualizați. Această metodă nu necesită un card de credit sau un cont bancar, nici o plată în avans.


Stoc

Buton verde "În stoc": Produsul este disponibil și vă va fi livrat în ziua următoare de lucru pentru majoritatea orașelor (în cazul în care comanda este acceptată luni-vineri până la ora 16:00). Pentru localitățile mai mici livrarea se face în funcție de programul de servicii al companiei de curierat.


Buton verde „la cerere“: Puteti comanda acest produs doar la cerere, după cum, probabil, nu este acceptată în gama noastră constantă și necesită o comandă specială. Pentru mai multe informații, contactați serviciul nostru pentru clienți.