Despre noi

AEROPIK | Despre noi

Compania noastra Part Trading Ltd - deja 12 ani un lider in vanzarea de piese auto pentru suspensie pneumatică în spatele numele mărcii noastre AEROPIK. Misiunea noastra este de a satisface dorințele clienților săi din întreaga lume - se bazează în Bulgaria, dar de magazine deținute în țări precum Italia, Spania, România, Grecia, Franța, Belgia, Ungaria, Polonia, Slovenia. Echipa noastră de profesioniști selectate în domeniul de suspendare a aerului - mecanici, operatori, customer service, servicii, logistică și profesioniști web lucrează neîncetat cu grijă și atenție - acesta este motivul pentru satisfacerea completa a mii de clienti de-a lungul anilor.

 

 

Produsele noastre

 

AEROPIK oferă o gamă largă de piese noi pentru suspensie pneumatică cu înaltă calitate pentru masina ta. În catalogul nostru online, puteți găsi perne de aer, amortizoare, compresoare și supape, o-inele, blocuri de supape, relee, arcuri, tampoane și diverse kituri de instalare la prețuri competitive.

Suntem distribuitorul oficial de piese originale de la branduri de renume, cum ar fi: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear și multe altele. Colaborarea noastră cu piese noi, cu un design original, a trecut prin sute de teste de calitate și create de către producători certificați, ne dă încrederea de a oferi garanție de 2 ani complet pentru fiecare produs.

În catalogul nostru veți găsi o mare varietate de modele de lume-a recunoscut marcile de masini cu suspensie pneumatică. Produsele noastre sunt fabricate sub licență, posedă o calitate excelentă și garantat de 30 de zile pentru a reveni după acceptarea de expediere. In site-ul nostru puteti gasi piese pentru autoturisme germane, japoneze, americane și europene, cum ar fi Audi, Mercedes, BMW, Land si Range Rover, Lincoln, Lexus, Porsche, Jaguar, Volkswagen, Hummer, Citroen, Toyota, Bentley, JEEP si alte.

 

Serviciile noastre

Livrăm în întreaga lume, chiar și în zone îndepărtate. Parteneriatul nostru cu companii de logistică de renume mondial de-a lungul anilor ne-a ajutat să vă oferim o livrare rapidă și sigură la ușă. În regiuni individuale, oferim de asemenea serviciul Express Delivery - pentru mai multe informații, contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Pentru fiecare expediere oferim opțiunile de plată și de cash-on. Plătiți expedierea direct la curier atunci când o primiți și o vizualizați. Această metodă nu necesită un card de credit sau un cont bancar, nici o plată în avans.

 

 

Securitatea ta

În AEROPIK ne străduim să oferim cele mai noi, servicii rapide și avansate pentru dispozitivul mobil pentru a facilita experiența de utilizare și de experiență. Check out site-ul nostru și plasați comanda prin intermediul dispozitivului mobil și să se bucure de reduceri suplimentare, promoții și oportunități de cumpărături cele mai accesibile.

 

Pentru a se asigura de securitate și protecția datelor personale și a informațiilor precum și tranzacțiile dvs. completă, vom folosi SSL sau Secure Sockets Layer - un protocol de codificare pentru conexiunea client-server utilizat pentru transferul de informații de pe Internet. Site-urile care lucrează cu un astfel de protocol de obicei au prefixat https în loc de http standard în bara de adrese.

 

De ce să alegeți AEROPIK?

 Mare selecție de piese de suspensie pneumatică de la producători de renume, cum ar fi: AMK, Wabco, Arnott, Britpart, Continental, Dunlop, Contitech, Goodyear și altele.

 Foarte bună opțiune de garanție de 30 de zile pentru a returna produsul

 Piesele de originale și aftermarket

 Calitate Aftermarket piese, mai bine decât piesele de schimb originale

 O vastă experiență în sisteme de suspensie pneumatică pe autovehicule

 Consultanță de specialitate cu privire la problemele și selectarea pieselor de schimb

 Abilitatea de a plăti în numerar în preț scăzut la livrare - doar 1%

Dezvoltarea noastră continuă în direcția de a oferi o gamă tot mai largă de piese pentru suspensie pneumatică și extinderea mărcilor de automobile susținute ne permite să oferim opțiuni alternative pentru piese de la diferiți producători, cu o calitate dovedită.

 

Ca lider pe piața de piese pentru suspensie pneumatică, AEROPIK deschide calea pentru viitor, datorită sistemelor de control revoluționare și setările de suspensie de aer, care va permite cu adevărat să conduci fără probleme. Mulțumim clienților noștri pentru încrederea lor!

 

Distributeur officiel