Perna de aerPerna de aer
Perna de aer Ce sunt perna de aer și unde se aplică
Suport tehnic și îngrijiri pentru perna de aer
Expeditorul : AEROPIK
Model : CITROEN C 4
Original part number : F307512401
  Disponibil
633.68 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : BMW
Original part number : 37121094613
  Disponibil
395.68 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : BMW
Original part number : 37121094614
  Disponibil
395.68 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model :
Original part number : A-2153
  Disponibil
910.35 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : Mercedes
Original part number : A 639 328 01 01
  Disponibil
514.68 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : Mercedes
Original part number : A 638 328 06 01
  Disponibil
514.68 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : FORD
Original part number : A-2105
  Disponibil
935.14 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : Land Rover Discovery 2
Original part number : RKB101200
  Disponibil
742.76 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model :
Original part number : 670100715
  Disponibil
1333.79 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : Saab 9-7x
Original part number : 25815604
  Disponibil
832.01 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model :
Original part number : A-3276
  Disponibil
1355.61 lei
Expeditorul : AEROPIK
Model : CITROEN C 4
Original part number : A-2939
  Disponibil
748.71 lei

Cele mai căutate marci

PERNE DE AER

PERNE DE AER

Perne de aer sunt un balon de cauciuc, o sferă umplută cu aer comprimat, de obicei 6,5-7 bar. Anvelopa din Perne de aer este multistratificată, dar totuși suficient de flexibilă. În producția de mașini moderne de clasă premium, sau așa-numita clasă înaltă, plasarea arcurilor pneumatice în suspensie oferă un avantaj tangibil în siguranță, confort și bună manevrabilitate. Perne de aer sunt montate pe amortizoare, înlocuind complet arcurile așa-numitei lonjeroane MacPherson, care este proiectată pentru partea din față a mașinii. Astfel, suspensia pneumatică față nou creată conține două amortizoare și două arcuri Air. Funcționează cu aer comprimat, de unde și numele. Presiunea din arcurile pneumatice poate fi modificată, modificând astfel garda la sol, sau așa-numita garda la sol a mașinii, înălțimea reală.

Perne de aer oferă un confort sporit atunci când conduceți pe suprafețe denivelate, deoarece le absorb de multe ori mai eficient. întreaga parte. În acest fel, înlocuirea este costisitoare și uneori imposibilă pentru proprietari, în special pentru mașini mai vechi. Din acest motiv, cererea de Perne de aer, ca piesă de schimb separată, obligă tot mai mulți producători de piese auto să le ofere pe piața auto. Mulți dintre ei sunt producători de echipamente originale. Aceasta înseamnă că arcurile pneumatice sunt fabricate pe aceleași linii de producție și sunt de o calitate nu mai mică decât cele pentru instalația originală. Foarte des, arcuri de aer pe care le oferim sunt exact aceleași airbag-uri ca cele de pe mașină, deși pentru aproape fiecare mașină există Perne de aer alternative produse de Continental, Dunlop și alții. Perne de aer sunt întotdeauna mai scumpe, dar asta nu înseamnă întotdeauna că calitatea lor este mai bună. Designul original stabilit al arcurilor Air s-a dovedit de-a lungul timpului a fi de o calitate mai bună. Cel mai mare avantaj, însă, este de multe ori prețul scăzut. De obicei la prețul unei singure piese în serviciile oficiale, toate cele 4 airbag-uri ale mașinii puteau fi înlocuite. Aeropik.ro oferă o gamă largă de Perne de aer de calitate pentru toate mașinile și SUV-urile fabricate din fabrică cu suspensie pneumatică.


SUPORT TEHNIC ȘI ÎNGRIJIRI PENTRU PERNE DE AER

Menținerea arcurilor pneumatice în stare bună este de o importanță deosebită pentru funcționarea întregului sistem de suspensie pneumatică. În funcție de regiune și de condițiile suprafețelor rutiere pe care circuli cel mai des, piesele din cauciuc ale arcurilor Air sunt cele mai susceptibile la îmbătrânire, dar și la uzură prematură din cauza acumulării de murdărie, nisip și sare în condiții de iarnă. De-a lungul timpului, astfel de suprapuneri creează o suprafață aspră similară cu hârtia șmirghel. Datorită mișcării arcurilor pneumatice, de foarte multe ori sunt create condiții pentru supraîncălzirea cauciucului însuși în părțile lor de cauciuc. Acest proces de uzura depinde direct de numarul de cicluri de supraincalzire a materialului din care sunt realizate arcurile de aer in sine, datorita faptului ca suprafetele abrazive sunt frecate. De-a lungul timpului, numeroase microfisuri orizontale apar în partea mobilă a arcurilor Air, unde sunt cele mai susceptibile la supraîncălzire. Tipic acestui tip de problemă este că pornește de la început cu pierderi minime de aer, pe care o vei găsi găsind mașina dimineața sprijinită pe o parte. Distrugerea avansată a materialului cauciuc al arcurilor pneumatice exacerbează problema, mai ales în timpul mișcării când arcurile pneumatice sunt în mișcare. De asemenea, microfisurile se deschid și se închid mai des, iar pierderea de aer este mult mai mare și devine imposibilă compensarea compresorului de aer. Depanarea în timp util este, de asemenea, asociată cu inspecțiile vizuale, precum și cu îngrijirea părților de cauciuc ale airbag-urilor. Durează doar câteva minute, cel puțin de două ori pe an. Cel mai bine este să schimbi iarna cu cauciucuri de vară și invers, pentru că atunci mașina este ridicată și vei avea cel mai ușor acces la arcurile Air. Este necesar cu unelte de mână sau cu o spatulă din lemn să răzuiți cu atenție materialul abraziv stratificat de pe suprafața zonei de lucru a arcurilor Air, precum și de pe baza metalică a amortizoarelor pe care se sprijină arcurile Air. De asemenea, este de dorit să ridicați mașina atunci când utilizați o spălătorie auto. La cel mai inalt nivel posibil si cu ajutorul jetului de apa se spala bine praful si nisipul stratificat din partea cea mai de jos a perne de aer, unde zona de lucru este in contact cu amortizorul. Toate acestea vor crește durata de viață a arcurilor Air de multe ori, ceea ce vă va economisi costuri semnificative în timp. În magazinul electronic aeropik.ro, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru întreținerea sistemului de suspensie pneumatică al mașinii dumneavoastră. Toate arcurile pneumatice sunt de calitate testată în timp.