Modalitati de plata

Metode de plata

 

Plata cu card bancar

Daca ati ales modalitate de plata prin card, puteti sa faceti acest lucru, cu urmatoarele carduri: Visa & Mastercard. Puteți fi sigur de plata dvs. deoarece datele dvs. sunt securizate cu un certificat SSL. Ne ocupăm de securitatea dvs. cu tranzacțiile dvs. online.

În cazul în care cardul dvs. este creat cu o parolă 3D, veți fi redirecționat către banca de servicii portal pentru autentificarea de plată on-line și confirmați tranzacția prin parola 3D.

După introducerea parolei 3D și completarea pașilor necesari, trebuie să finalizați tranzacția. Acest pas vă ajută să împiedicați accesul sau utilizarea neautorizată a cardul fără știrea dvs. După finalizarea cu succes a tranzacției, veți primi un e-mail de confirmare.

În cazul în care nu ați creat o parolă pentru dvs. cardul 3D având dificultăți în completarea formularelor dacă aveți vreo problemă / eșecul de a plăti sau de a finaliza tranzacția, vă rugăm să contactați banca.

- Cardurile europene vor percepe suplimentar 1,9% din suma totală
- Cardurile internaționale emise în afara Europei și Regatului Unit vor percepe o sumă suplimentară de 3,25% din suma totală

 

Transfer bancar

- Nu există taxe suplimentare la plată, în afară de o taxă standard de transfer, conform tarifului băncii dumneavoastră.

Atunci când selectați o plată anticipată prin transfer bancar, veți primi un e-mail de la noi cu detalii despre contul nostru bancar imediat după finalizarea comenzii. De îndată ce suma de comandă este primită, comanda dvs. este trimisă.

Daca ati ales modalitate de plata prin cont bancar, transferati suma aferenta comenzii facuta de dumneavoastra in contul 'PART TRADING" SRL, indicand numarul comenzii pe care ati facut-o.

Informatie referitoare la modalitatea de plata:

Beneficiar: „ PART TRADING „ SRL

Banca:ProCredit Bank AG Germany

Cont: DE80 5021 0800 0084 4200 00

BIC: PRCBDEFFXXX