logo
Coşul meu
0

FAQ

Produse

Suspensia pneumatică (de aer) a mașinii îmbunătățeste parametrii de tracțiune ai acesteia și înlocuiește vechile arcuri clasice. ( E o suspensie ce înlocuiește arcurile clasice cu un set de perne de aer controlate electronic de un bloc de valve cu scopul de a oferi un confort superior în comparație cu soluțiile bazate pe resorturi metalice.) Stabilitatea vehiculului în timpul conducerii se datorează acestui tip de amortizoare ce se bazează pe aer comprimat.


În loc de arcuri, sunt perne în care sunt pompate de către un compresor- aerul normal din atmosferă care a trecut prin dezumidificator și umflă pernele la volumul necesar pentru ca să fie nivelat vehicolul.


Suspensia pneumatică oferă un avantaj mare pentru confortul în timpul conducerii și menține o gardă la sol optimă, fără modificări, permițând o mișcare ritmică a mașinii, indiferent de încărcătură.Când situația vehiculul se inrăutățește, partea din spate nu se sprijină pe podea, iar partea din față nu se ridică prea sus -aici intervine rolul suspensiei de aer, compresorul furnizând cantitatea necesară de aer pernei pentru ca mașina să fie din nou la același nivel. Producătorii de mașini fixează un număr pentru fiecare dintre produsele lor. Cu acest număr puteți găsi cu ușurință produsul pe care îl căutați. Atunci când numărul OEM pe care îl căutați este menționat în descrierea produsului, înseamnă că acesta este compatibil cu autovehiculul dvs. Puteți găsi numere OEM în caseta "Descriere" cu mai multe informații despre produs.


Uneori producătorii de mașini au pus mai mult de un singur număr pe un singur produs. Dacă găsiți numărul OEM pe care îl căutați în informațiile despre produs, acesta este compatibil cu autovehiculul dumneavoastră.4MATIC este numele de marketing al unui sistem de tracțiune integrală dezvoltat de Mercedes-Benz. Quattro este o marcă comercială utilizată de Audi pentru a arăta că tehnologia sau sistemele cu tracțiune integrală (AWD) sunt utilizate pentru modelele specifice Audi. În timp ce Audi utilizează întotdeauna termenul "quattro", automobilele Volkswagen utilizează "4motion". Mai simplu spus, mașina este propulsată pe toate cele patru roți, ceea ce permite o tracțiune mai mare în condiții alunecoase.


Pentru autoturismele Mercedes din clasa C, E, S, CL și CLS, producătorul optează pentru un sistem mai compact și, prin urmare, mai ușor, care direcționează puterea către roțile din spate și, în cazul unei pierderi de aderență, anvelopele din față sunt de asemenea integrate. Platforma montată pe cutia de viteze și MFA ca unitate 4MATIC Clasa A funcționează diferit: unitatea este condusă în principal prin anvelopele din față și cele din spate primesc putere numai atunci când este necesar.AIRMATIC este o marcă comercială a Mercedes-Benz pentru vehiculele cu suspensie pneumatică. Comparativ cu suspensia convențională, suspensia pneumatică AIRMATIC oferă avantaje în ceea ce privește siguranța călătoriei și confort. Suspensia pneumatică AIRMATIC reglează automat forța de amortizare a fiecărei roți în funcție de starea actuală a drumului.


Plata depozitului pentru „Compresorul vechi / amortizorul vechi” este un depozit temporar pe care comerciantul îl ia ca un tip de garanție pentru a se asigura că primește partea „defectă” a dvs. după ce o după ce o înlocuiți cu cea nouă. După ce ați primit partea dvs. nouă, o veți monta pe mașină, urmând să o trimiteți pe adresa noastră pe cea veche. Odată ce o primim, vă vom restitui toată suma ce reprezintă depozitul pe care l-ați plătit inițIal.Pentru funcționalitatea maximă și funcționarea fără probleme a compresorului, este obligatoriu și să instalați un nou releu împreună cu acesta. Înlocuirea releului vechi cu unul nou este o necesitate pentru performanța excelentă a vehiculului dvs. pe șosea. Producătorul are dreptul să nu garanteze piesa dăcă nu se achiziţionează şi rele-ul.

Plată


Despre străinătate:


Timpul și costul livrării depind de opțiunea de livrare preferată (Standard sau Express) și de destinația dvs.


Furnizăm în întreaga lume. Pentru a afla timpul și costul livrării, contactați serviciul nostru pentru clienți sau contactați-ne prin intermediul formularului de contact.


Informații detaliate despre metodele de plată acceptate de noi pot fi găsite aici.


În catalogul nostru veți găsi o mare varietate de modele de mărci de renume mondial de suspensie pneumatică. Produsele noastre sunt licențiate, au o calitate excelentă și o perioadă de returnare de 30 de zile.


Toate produsele AEROPIK sunt eligibile pentru o rambursare integrală dacă sunt returnate în termen de 30 de zile de la cumpărare.Puteți efectua o rambursare solicitând direct prin intermediul portalului de returnări din secțiunea Returnările magazinului nostru.


Depunerea unei cereri trebuie să fie însoțită de o descriere a problemei, precum și de fotografii ale defecțiunii și prezentarea unui document oficial de achiziție (card de garanție, factură sau chitanță) sub forma unui e-mail la: parttradingltd.eu@gmail.com.Clientul trebuie să suporte costul returnării unei cereri. Vă rugăm să completați acest formular de retur și atașați-l la livrarea produsului prin curier. 


Partea este trimisă prin vânzător- producătorului, care autorizează validitatea revendicării. Dacă producătorul aprobă reclamația, comerciantul va înlocui partea. Costul returnării mărfurilor la noi este în responsabilitatea clientului. 


Contactaţi Serviciul pentru Clienţi prin telefon sau prin e-mail pentru a ne comunica reclamația dvs.


Completaţi acest formular și atașați-l la pachetul de returnare. După primirea solicitării de returnare, vă vom trimite o etichetă de returnare preplătită și un pachet. Tipăriți cele două documente. Lipiți-le în ambalaj. Nu uitați să aduceți eticheta de retur preplătită la oficiul poștal.


Trimiteți pachetul la:

Part Trading Ltd

4 "Dimcho Debelyanov" street

Bulgaria

Shumen

9700


Rambursările vor fi efectuate numai utilizând aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o când ați achiziționat prima dată.


Pentru a vă returna partea veche, vă rugăm să completați acest formular și să îl atașați la expediția de curierat. Luați în considerare următoarele puncte:


• "Motive pentru returnare" - "Returnarea piesei folosite"

• "Opțiunea de returnare preferată" - "Rambursarea depozitelor"


Asigurați-vă că piesa este sigură și bine ambalată și că ambalajul este adecvat. Rețineți că trebuie să plătiți costul returnării.


Dacă aveți întrebări