AEROPIK Perna de aer spate Audi Allroad A6 C6 4F
defaultImage
image1299
image1300
image1301
image1302
image1303
  Disponibil
923.24 lei
775.83 lei fara TVA
Valoarea TVA 19%
  • 12 ani de experiență 12 ani de experiență
  • Produs nou Produs nou
  • Design original Design original
  • 2 ani garantie 2 ani garantie
  • Calitate dovedita Calitate dovedita
  • Livrare rapida pana in 24 de ore Livrare rapida pana in 24 de ore
  • 30 de zile pentru returnarea produsului 30 de zile pentru returnarea produsului

Description

NOU!!! Aceasta noua perna de aer pentru Audi A6 4F, este alegerea ce corespunde bugetului Dumneavoastra, atunci cand aveti problema cu scurgerea aerului.
Cu trecerea timpului, perna de aer originala, se uzeaza. De obicei caiuciul se sterge si incepe sa elimine aer, care este una din problemele la suspendarea aeriana, in urma careia va puteti gasi automobilul “cazut” intr-o parte
Nu are importanta ce motor aveti – motorina, benzina, puterea motorului sau altele. Perna se integreaza fara probleme si functioneaza excelent.
Produsul indicat, este prelucrat pentru a va ajuta sa va rezolvati problema cu suspendarea aeriana la automobilul Dumneavoastra – Audi A6 4F. La prelucarea acestei perne de aer, sunt folosite in totalitate materiale noi. Piesele de metal corespund in totalitate cerintelor suspendarii aeriene. De obicei, se aplica in totalitate design-ul original al piesei de rezerva, ceea ce optimizeaza cheltuielile de productie. In afara de asta, cauciucul folosit, este indeajuns de sigur. Diferenta este ca, nicaieri pe perna de aer nu veti putea gasi logo-ul marcilor renumite care produc piese de rezerva; nici pe piesele din metal, nici stampa pe piesele de cauciuc, si nici ambalaj care sa va orienteze catre un anumit brand. Cu toate astea, este vorba de o noua piesa, sigura, nu reciclata sau second hand, a carei viata sau siguranta, sunt puse sub semnul intrebarii. Multi consumatori au incredere in piesele de schimb altenative si in pretul lor extrem de atractiv. Trebuie sa amintim ca pernele de aer pentru Audi A6 4F dispun de garantie, ceea ce da siguranta unei pierse de schimb bine prelucrate.

Perna de aer spate Audi Allroad A6 C6 4F , poate fi montata:
Audi A6 C6 4F Allroad Quattro Avant (2004 - 2011)

Perna de aer spate Audi Allroad A6 C6 4F inlocuie urmatoarele piese la suspendarea pentru Audi A6 4F cu numere originale:
4F0616001
4F0616001J