AEROPIK Perna de aer Spate Dreapta Porsche Macan
defaultImage
image1825
image1826
image1827
image1828
image1829
image1830
  Disponibil
1223.71 lei
1028.33 lei     fara TVA
Valoarea TVA 19%
Original part number : 95B616002

Original spare part numbers :

95B616002


  • 12 ani de experiență 12 ani de experiență
  • Produs nou Produs nou
  • Design original Design original
  • 2 ani garantie 2 ani garantie
  • Calitate dovedita Calitate dovedita
  • Livrare rapida pana in 24 de ore Livrare rapida pana in 24 de ore
  • 30 de zile pentru returnarea produsului 30 de zile pentru returnarea produsului

Description

NOU!!! Perna de aer Spate Dreapta Porsche Macan este o piesa nouă şi este un înlocuitor pentru suspensia cu aer originala pentru Porsche Macan.
Aceasta noua perna de aer pentru Porsche Macan, este alegerea ce corespunde bugetului Dumneavoastra, atunci cand aveti problema cu scurgerea aerului din perna de aer spate la Porsche Macan Dumneavoastra.
Cu trecerea timpului, perna de aer originala, se uzeaza. De obicei caiuciul se sterge si incepe sa elimine aer, care este una din problemele la suspendarea aeriana, in urma careia va puteti gasi automobilul “cazut” intr-o parte
Produsul indicat, este prelucrat pentru a va ajuta sa va rezolvati problema cu suspendarea aeriana la automobilul Dumneavoastra – Porsche Macan. La prelucarea acestei Perna de aer Spate Dreapta Porsche Macan, sunt folosite in totalitate materiale noi. Piesele de metal corespund in totalitate cerintelor suspendarii aeriene. De obicei, se aplica in totalitate design-ul original al piesei de rezerva, ceea ce optimizeaza cheltuielile de productie. In afara de asta, cauciucul folosit, este indeajuns de sigur. Diferenta este ca, nicaieri pe perna de aer nu veti putea gasi logo-ul marcilor renumite care produc piese de rezerva; nici pe piesele din metal, nici stampa pe piesele de cauciuc, si nici ambalaj care sa va orienteze catre un anumit brand. Cu toate astea, este vorba de o noua piesa, sigura, nu reciclata sau second hand, a carei viata sau siguranta, sunt puse sub semnul intrebarii. Multi consumatori au incredere in piesele de schimb altenative si in pretul lor extrem de atractiv. Trebuie sa amintim ca pernele de aer pentru Porsche Macan dispun de garantie, ceea ce da siguranta unei pierse de schimb bine prelucrate.

Caracteristici Perna de aer Spate Dreapta Porsche Macan:
cauciuc de înaltă calitate;
ușor de instalare;
funizor verificat;
garanție


Perna de aer Spate Dreapta Porsche Macan pot fi montate:
Porsche Macan > 2014


Perna de aer Spate Dreapta Porsche Macan inlocuie urmatoarele piese la suspendarea pentru Macan cu numere originale:
95B616002

Produse asemanatoare