AEROPIK Perna de Aer Spate Hummer H2
defaultImage
image1544
image1546
image1548
image1549
  Disponibil
815.15 lei
685.00 lei fara TVA
Valoarea TVA 19%
  • 12 ani de experiență 12 ani de experiență
  • Produs nou Produs nou
  • Design original Design original
  • 2 ani garantie 2 ani garantie
  • Calitate dovedita Calitate dovedita
  • Livrare rapida pana in 24 de ore Livrare rapida pana in 24 de ore
  • 30 de zile pentru returnarea produsului 30 de zile pentru returnarea produsului

Description

NOU!!! Perna de Aer Spate Hummer H2 este o piesa nouă şi este un înlocuitor pentru suspensia cu aer originala pentru Hummer H2.
Aceasta nouă Perna de Aer Spate Hummer H2, este alegerea ce corespunde bugetului Dumneavoastra, atunci cand aveti problema cu scurgerea aerului .
Cu trecerea timpului, perna de aer originala, se uzeaza. De obicei calciul se șterge si începe sa elimine aer, care este una din problemele la suspendarea aeriană, in urma careia va puteti gasi automobilul “căzut” într-o parte.
Produsul indicat, este prelucrat pentru a va ajuta sa va rezolvati problema cu suspendarea aeriana la automobilul Dumneavoastra – Hummer H2. La prelucrarea acestei Perna de Aer Spate Hummer H2, sunt folosite in totalitate materiale noi. Piesele de metal corespund in totalitate cerințelor suspendării aeriene. De obicei, se aplica in totalitate design-ul original al piesei de rezerva, ceea ce optimizează cheltuielile de producție. In afara de asta, cauciucul folosit, este indeajuns de sigur. Diferenta este ca, nicăieri pe Perna de Aer Spate Hummer H2 nu veți putea găsi logo-ul marcilor renumite care produc piese de rezerva; nici pe piesele din metal, nici stampa pe piesele de cauciuc, si nici ambalaj care sa va orienteze catre un anumit brand. Cu toate astea, este vorba de o nouă piesa, sigura, nu reciclata sau second hand, a cărei viață sau siguranta, sunt puse sub semnul întrebării. Multi consumatori au încredere in piesele de schimb altenative si in prețul lor extrem de atractiv. Trebuie sa amintim ca Perna de Aer Spate Hummer H2 dispun de garantie, ceea ce da siguranța unei piese de schimb bine prelucrate.

Caracteristici Perna de Aer Spate Hummer H2:
ușor de instalare;
producator verificate;
cauciuc de înaltă calitate;
garanție

Perna de Aer Spate Hummer H2 poate fi montată:
Hummer H2 (2003-2009)

Perna de Aer Spate Hummer H2 inlocuie următoarele piese la suspendarea pentru cu numere originale:
GM-15938306

Ca distribuitor oficial al marcii, oferim piesele in depozit si posibilitate de livrare rapida. Pentru eliminarea rapidă a problemelor livrarea se efectuează in 24 / 48 ore, fara sa așteptați livrarea din America, Germania, UK timp de doua saptamani, cheltuieli de transport scumpe, vamuirea, plata taxelor si alte taxe.
In afara prețului datorat piesei si transportului pana la client, nu aveți nic-un fel de alte cheltuieli.