Amortizator suspensie pneumatica

Amortizator suspensie pneumatica

Ce se intelege prin termenul "AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA"?

Termenul „AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA” se referă de obicei la o parte a sistemului de suspensie pneumatică al unei mașini care include un amortizor și un arc pneumatic. Denumirea sistemului in cauza se datoreaza faptului ca functioneaza cu aer comprimat. Este din ce în ce mai preferat pentru mașinile moderne față de sistemul tradițional de arc datorită numeroaselor beneficii diverse pe care le oferă. În rândurile următoare vom vorbi puțin mai mult despre avantajele utilizării unui amortizor cu suspensie pneumatică în ceea ce privește caracteristicile vehiculului și confortul de conducere. 



AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA - care sunt beneficiile și avantajele utilizării acestuia?

Beneficiile și avantajele utilizării unui amortizor cu suspensie pneumatică cu amortizor de aer pot fi luate în considerare în multe aspecte diferite. Acestea sunt aspecte precum liniștea și confortul în timpul condusului, siguranța și capacitatea de adaptare la condițiile de drum specifice, precum și menținerea stării excelente a vehiculului în timp. Iată ce trebuie să știți despre beneficiile menționate mai sus ale utilizării unui amortizor cu suspensie pneumatică:


-          AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA: siguranță și posibilitate de adaptare mai bună - utilizarea amortizorului suspensie pneumatică vă oferă niveluri ridicate de siguranță, precum și posibilitatea unei mai bune adaptări la diferite condiții de drum. Datorită acestui sistem vei putea ridica sau coborî oricând nivelul vehiculului. Acest lucru vă va permite să asigurați o interacțiune optimă între mașina dvs. și suprafața drumului, simțindu-vă cât mai în siguranță posibil în timpul conducerii și minimizând riscul accidentelor nedorite.

-          AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA:  calm si confort in timpul condusului - prin utilizarea unui amortizor cu suspensie pneumatica veti asigura si nivelul dorit de calm si confort in timpul conducerii. Chiar și pe drumurile proaste, cu o serie de denivelări, mașinile se pot deplasa relativ lin și lin datorită amortizorului său cu suspensie pneumatică. Confortul de condus oferit de amortizorul suspensie Air folosit se simte mai ales la calatoriile lungi, care vor fi semnificativ mai usoare si mai placute pentru tine.


-         AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA: protecție fiabilă a anvelopelor - datorită amortizorului suspensie pneumatică folosit veți garanta o protecție fiabilă a anvelopelor vehiculului dumneavoastră. Protecția împotriva uzurii, care este în general una dintre cele mai frecvente probleme cu anvelope. Amortizorul suspensie pneumatică instalat va ajuta la distribuirea mai uniformă a greutății încărcăturii, iar acest lucru va avea, fără îndoială, un efect pozitiv asupra stării anvelopelor în timp.

-          AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA: crește capacitatea de încărcare - dacă vehiculul tău are un amortizor cu suspensie pneumatică, aceasta ar crește capacitatea de încărcare a acestuia. Acesta din urmă este, de asemenea, principalul motiv pentru care sistemele de lonjeroane cu suspensie pneumatică sunt atât de utilizate pe scară largă în camioane. Arcurile nu sunt o alegere bună pentru vehiculele în cauză, deoarece nu sunt capabile să le garanteze capacitatea de încărcare necesară și stabilitatea drumului.

-          AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA: reduceți costurile cu combustibilul - și nu în ultimul rând, utilizarea unui amortizor cu suspensie pneumatică vă poate ajuta să reduceți costurile cu combustibilul. Deși impactul sistemelor de amortizoare cu suspensie pneumatică nu este atât de mare în acest sens, fără îndoială veți putea crește semnificativ economiile de combustibil atunci când călătoriți pe distanțe lungi.




De ce să cumpărați un AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA din magazinul online AEROPIK?
AEROPIK este un brand din spatele companiei Part Trading Ltd., care s-a impus în ultimii 10 ani ca lider pe piața bulgară în vânzarea de piese pentru suspensie pneumatică de mașini și piese pentru amortizoare suspensie pneumatică. Deși avem sediul în Bulgaria, avem depozite în mai multe țări, cum ar fi Italia, Spania, Grecia, România, Franța, Polonia etc. Iată câteva motive bune pentru a avea încredere în echipa AEROPIK când vine vorba de amortizoare cu suspensie pneumatică. absorbant:


AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA AEROPIK: Înaltă calitate

AEROPIK vă oferă doar piese originale și aftermarket pentru Amortizor suspensie pneumatică, care se caracterizează prin calitate de primă clasă și garanții solide. Suntem distribuitorul oficial al produselor din categoria „Amortizator suspensie pneumatică” a unor mărci de top la nivel mondial precum AMK, Wabco, Continental, Arnott, Britpart, Dunlop, Goodyear, Contitech, Vierol și multe altele. În magazinul nostru online vei găsi cele mai bune și cele mai noi modele de piese din cataloagele mărcilor menționate, garantând funcționarea optimă a sistemului de suspensie pneumatică față al mașinii tale.



AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA de la AEROPIK: Preturi ieftine

Pe langa calitate inalta, in magazinul online AEROPIK vei gasi si preturi extrem de rezonabile. Avem piese aftermarket pentru suport suspensie pneumatică, care sunt disponibile pe piață la prețuri de 3-4 ori mai mici decât cele originale. Piesele aftermarket sunt piese de schimb care sunt fabricate de o altă companie decât producătorul original. Cu toate acestea, ele sunt fabricate folosind aceeași tehnologie ca piesele originale și au aceeași calitate ca acestea. Singura diferență este că nu poartă marca renumitului producător, ceea ce se datorează prețului lor semnificativ redus. Aceeași calitate superioară ca și piesele originale, o puteți obține direct de la noi - Aeropik, deoarece suntem distribuitori ai unora dintre producătorii de piese pentru montaj original. In acest fel piesele vin la noi direct de la producator si fara a trece prin reprezentantii oficiali ai marcilor Mercedes Benz, BMW, Porsche si altele. , unde prețul crește de obicei de până la două, trei ori. Astfel, putem oferi aceeași piesă ca cea încorporată în mașină la un preț mult mai corect și mai accesibil.

AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA de la AEROPIK: Livrare rapidă

Avem o gamă completă de piese pentru Amortizor suspensie pneumatică în depozitul nostru din Romania, ceea ce înseamnă că dacă plasați o comandă prin magazinul nostru online, nu va trebui să așteptați ca piesele relevante să fie importate din străinătate. Acest lucru permite ca livrarile noastre la adresele specificate de clienti sa fie efectuate in cel mai scurt timp posibil, chiar si in 24 de ore.



AMORTIZATOR SUSPENSIE PNEUMATICA DE LA AEROPIK: Oportunitate de consultație profesională
​​​​​​​

In echipa noastra avem specialisti excelent calificati cu experienta indelungata in domeniul vanzarii de piese pentru amortizor suspensie pneumatica. Specialiști pe care îi puteți contacta dacă există o problemă cu sistemul de suspensie pneumatică al mașinii dumneavoastră. Astfel vei fi mult mai informat despre natura problemei și nu vei suporta costuri pentru piese și reparații de care nu ai cu adevărat nevoie. Nu ezitați să contactați echipa noastră pentru a explica ce este în neregulă cu amortizorul cu suspensie pneumatică și pentru a obține sfaturile profesionale de care aveți nevoie.